Bloglovin

Varför kom man inte på en sida som Bloglovin.com? Sjukt enkla pengar. Det är en sån idé jag vill ska trilla ner i huvudet på mig. 

Här kommer de bloggar jag följer på bloglovin:

www.metrobloggen.se/frestelsen - Frest, min fina vän. Orkar man med lååånga inlägg och står ut med en hel del slarvskrivningar och felstavningar så är det en fantastisk historia. Livet för en frestelse, helt enkelt.

http://www.yohannaaaa.blogg.se/ - Drömmen. Vem annars? Jag blir alltid lika glad när den väl är uppdaterad.

www.metrobloggen.se/niotillfem - Niotillfem är en fantastiskt vacker varelse i Stockholm, som tar vardagen med många cigaretter, en hel del glas vin och underbara kläder och frisyrer. Varför lever vi inte alla så?

http://www.linninvideoland.blogg.se/ - Limpan. Shit, här har vi en som bloggar på allvar. Och duktig är hon! Lagom mycket och intressant inlägg, och mååånga. Det gillar jag. :) Sen att hon är den finaste som funnits vid min sida sen barnsben gör mig kanske lite extra rörd.

http://www.eestudios.blogspot.com/ - Eric och Eddie. Det händer inte ofta, men när det väl gör det så är det filmklipp o annat trevligt.

http://www.saltvargen.blogg.se/ - Lucky Luyke. Den här har jag googlat mig fram till, som så mycket annat. :) Lucas är en fin hane med fin smak (Han har ju roffat tag i den finaste av flickor - Drömmen)

http://www.tjett.blogg.se/ - Jag har bloggat om henne förut. Finfina fräknar på en finfin liten flicka med fantastisk fototalang, underbar musiksmak och en garderob som skulle få vem som helst att tappa hakan.

http://www.trettioattakvadrat.blogg.se/ - Jenny. Ganska dött nu för tiden, men dagarna i GBG läser jag gärna mer om!

http://www.hannasworld.bloggspace.se/ - En av de finaste. Vi ses alldeles för sällan, men när vi väl gör det så görs det ordentligt!

http://www.elofs.blogg.se/ - Elinelin. Fin vän (nu mera festivalvän) Det där gick ju verkligen vägen.

http://www.tobiasalexanderdahlin.blogg.se/ - Tobbe. Hannas exman som har en skrivartalang utöver det vanliga. Kul också att fortfarande hålla sig uppdaterad, trots omständigheterna.



Det är en del att hålla reda på, så tacka fan för bloglovin.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0