Förebilder på badrum.

Offert på badrum är accepterad och i slutet av februari/början av mars drar arbetet igång. Vi kommer göra båda i följd och jag tänkte nu visa hur de ser ut idag. SÅ tråkiga, opersonliga och liksom o-älskade.
 
 
Nedre badrum: Fönstret ska bytas till ett som är 40 cm brett och 180 cm högt och ska vara i vänsterkant av var det är nu. Ut med badkar, in med duschväggar och två blandare. Vitt helkaklat och golvet får bli något marrakech-inspirerat. Infälld spegel och inget spegelskåp utan lådor under handfatet. Handdukstork på väggen, spottar i taket och värme i golvet. 
 
 
 
Övre badrum: Väggen bredvid handfatet kommer flytas ut en dryg meter (där det är garderob idag) och handfatet kommer va mot den väggen där spegeln är idag. Nytt badkar och avloppet ska flyttas så att duschen kan vara där det är full takhöjd (man får duscha i badkaret)
Här blir det vitt kakel och vitt och svart golv, ni vet det däriga med stora vita plattor och mindre svarta. fönstersmygarna ska kaklas (Har redan nu nytt fönster där och inte det som är på bilden) Även här infälld spegel, spottar, handdukstork och golvvärme.  
 
Om allt går enligt plan så är det klart till sommaren. Längtar ihjäl mig. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0