Att piffa upp en kylling

Kyckling tycker jag är lite svårt att få bra och kul och så. Vilket är tråkigt för i övrigt tycker jag det är bra kött. Använde ett tag kycklingfärs och gjorde köttbullar, men tycker de blir lite för kompakta och torra och ett tag smetade vi alltid på färskost och lindade in i bacon, ett enkelt sätt att komma ifrån torrheten, men ändå inte dökul. 
 
Idag gjorde jag som så här: Tog två kycklingbröstfiléer, delade dom i mitten, liksom på längden så det blev fyra lite tunnare, smälte smör i en kastrull, blandade 1 dl ströbröd - 1 dl riven parmesan - 1/2 dl mjöl i en bunke, sen i med kycklingen i smöret, "rullade" i paneringen och stekte sen. 
- kul och god kyckling! Åt med pasta. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0