Tvättstugan!

Dags för inredningsbloggah att visa lite före-, och efterbilder nu igen. Vi har snyggat i ordning vår tvättstuga, eller grovkök som vi kallar rummet, ett uttryck jag tagit med hemifrån fam. Wennerholm. 
 
Vi är inte alls ett fan av öppen förvaring, vill ha stängda skåp och garderober och helst ett framtidshem, där väggar och allt egentligen är gömd förvaring, hur fränt? Så vi såg till att få ett element flyttat så att vi fick in en tredje garderob i rummet, men sparade lite, lite plats för vi inser att någon krok måste finnas, man får ju aldrig arslet ur och hänger in prick allt i garderoben, varenda gång. 
 
Sen har vi kanske Europas fulaste tumlare men även där inser vi att en vacker dag kommer tvättmaskin eller tumlare att gå sönder och då köper vi en sån där integrerad, så vi bara behöver en sån maskin. Därav en nödlössning just nu med att ha tumlaren uppepå bänken. 
 
Annars är det ingen hjärnkirurgi vi sysslat med, en bänkskiva med mycket förvaring under och ut med den där hemska diskbänken. Vi tittar lite så får vi se:
 
Före:
 
Efter:
 
 
Före:
 
Efter:
 
 
Före:
 
Efter:
 
Skönt som tusan, nu är det ingen panik om man glömmer den dörren öppen när man har besök. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0