Lördagen på Way out West.

Jag höll på att glömma att berätta färdigt om Way out West!
 
Vi somnade ju alltså så tidigt på fredagen att vi, först, vaknade 04 och kollade på OS. Sov iofs strax efter igen, och vaknade åtta. 
 
Fix och frukost och sen iväg en sväng på stan och köpte bubbel. Åkte till Slottsskogen och parkerade oss utanför festivalen, för att det är ju så man tänker sig Way out West, som det varit alla tidigare år, 2010 t.ex. såg det ut såhär:
Det är ju det där man vill åt alltså. 
 
Så blev det icke riktigt i år eftersom det regnade från alla håll och kanter. Vi drack iaf upp vårt bubbel (under uppehåll) och gick in för att äta kaktus-tacos. Parkerade oss vid höjden och kollade på Alex och Sigge. 
 
Tillbaka till hotellet och svirade om för att ta en taxi till Sjömagasinet där vi åt skaldjur och fisk. Det var mumma för kropp och själ alltså! Så knäppt också för ena stunden man tittade ut genom fönstret så sken solen och i nästa spöregnade det. Ibland regnade det på ena sidan av restaurangen men inte på andra, etc. etc. etc. 
 
Hade ätit klart lagom till Seinabo Sey spelade på området. Den artisten alltså! <3
 
Sen drack vi lite till vin innan vi åkte till hotellet och bäddade ner oss för att sova sista natten på hotellet. Så. värd. festival. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0