Att lyxa skiten ur Way out West

Okej, nu tar jag i, det finns garanterat mer lyxiga varianter, men i våra mått mätta var det en lyxig festival. 
 
Det började på torsdagen med att vi skickade Elton till kolmården och sen satte oss i bilen ner till Göteborg. Båda i framsätet, bredvid varandra, utan att lyssna på "daddy finger, daddy finger, where are you? Here I am, here I am, how do you do" i 300 minuter. Bara det alltså <3
 
Kom fram till hotellet (Post såklart) vid ett, bytte om till våra fränaste festivaloutfits och tog en drink i hotellbaren. Åkte till Way out west och solen sken, vi sprang på Jenny och Kalle, verkligen det första vi gjorde. Stod med dom i baren och kollade på M83. Flyttade oss till champagnebaren, gick och åt hamburgare, drack lite mer nånstans och åkte sen tillbaka till hotellet, drack rödvin och åt tapastallrik för att sen diskutera vilka vi skulle raggat på i hotellbaren om vi var singlar (?) att leka med elden om man är gift kanske? Det blev mer skratt än bråk iaf och sen gick vi och la oss runt 23.30, tror det blev festivalens senaste kväll. 
Det här är visst enda bilden jag tog på torsdagen. E4an. Ska nog börja använda kameran mer, är lite sugen på att köpa en liten digitalkamera igen, så att det blir av att man tar med den. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0