Ferm living.

Fick låna några nummer av tidningen Family living av Jessica och det var kanske inte det smartaste att göra efter att vi gjort om Eltons rum. Dock ganska bra eftersom det är nu själva pyntningen och sånt kommer. Fastnade såklart direkt på Ferm Living och favoritsaker.se  och sen försöka kombinera det med att spara pengar för att glasa in altanen....... eh. omöjligt. 
 
Ser iaf vårt sovrum glasklart i huvudet och längtar till i höst när det ska tapetseras och så. Kanske kan passa på att vinna på lotto tills dess. Ska bara få Christian att inse tjusningen med att ha en sån här dösnygg:
Att ha sängkuddar och överkast i när vi sover. Han har iofs en poäng. Dess enda uppgift här i livet är på natten, när ingen ser den. MEN SE. Den kan vara ett trevligt bord också. 
 
Ett litet sidoprojekt som kom in i all hast (som så många andra här hemma) är att tapetsera övre lilla hallen och fixa det till "kontor" eller iaf dator-plats. Sån tur att vi ska gå från två kontor till ett på jobbet och därför får just ett skrivbord och en hylla över. Eftersom det är så liten snutt som ska tapetseras där så kösta vi på oss Svensk tenn tapet (870:- rullen är ju inget man tapetserar hela huset med). Dom är ju dö-snygga! Vi valde en ganska lugn av dom, om man jämför med vad som finns att erbjuda. 
Tusan, nu blev jag osäker på om det var den vi till slut valde. Men jag tror det. Det får vi se när den kommer! 
 
Nu ska jag sätta fart här. Mors!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0