Helgen står för dörren!

Idag är det fredag och det blir nog inte många knop nu efter jobbet. På Spåret <3 och fredagspaj. Denna fredag blir det räkor och chili. Eller Chipotlepasta, men det är väl torkad chili vaaaaa.
 
Imorgon är det lördag och jag ska suga i mig så mycket Eltonenergi som det bara går för på kvällen ska han sova hos sin farfar. Anledningen till detta är för att vi ska tapetsera som idioter prick hela söndagen. Kommer inte se något annat än det där himla rummet förrän klockan slår kväll och det är dags för pizza-i-sängen-till-film-söndag. (Där nånstans innan ska såklart Elton hämtas hem. Man kan ju inte sova borta hur mycket som helst. Det lär bli Birdman som söndagsfilm. Spänd på den alltså. 
 
Eftersom Elton ändå är iväg lördagkväll passar vi på att gå ut och äta då. Tänkte först göra något storslagen hembjudning men då lär vi behöva diska hela söndagen istället för att tapetsera. Så Hörnet eller annan restaurang får det bli istället. 
 
Kan bli en mycket bra helg! 
 
(Nu har vi alltså rutiner fredagar och söndagar (i form av mat). Jag har träningsrutiner tisdag, torsdag, fredag och dagarna går ganska mycket på rutin de också. Livet alltså. Som ett jäkla repeat. Älskar't.)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0