Hela familjen på en kvadratmeter.

I morse stod jag och sminkade mig i lugnan ro inne i badrummet medan Christian och Elton låg i sängen. Jag råkade visa mig i dörröppningen och Elton fick något akut mammabehov och gallskrek så det var bara att släppa sminkborstar och hålla honom ett tag. Sen var det enda som fungerade att låta honom stå och smälla med toalocket medan jag sminkade mig. 
 
Man höjer sin lägsta nivå. Först tänkte vi att Elton inte skulle behöva va i badrummet alls, det finns ju ganska mycket snuskiga saker där. Visade sig omöjligt och istället sa vi att han behöver ju iaf inte vara vid toalettstolen. Lika omöjligt. Nu är regeln att han iaf inte får äta på toalettringen eller andra delar av toastolen. Det går, för det mesta, bra. Men eftersom jag var tvungen att sminka mig fick Christian komma in och vakta så att Elton inte bröt vårt avtal och därför sitta på badkarskanten. 3 personer på en kvadratmeter.
 
 
Just nu har vi inte Isabell hemma, annars brukar vi smälla in hela familjen på en kvadratmeter. Speciellt vid iplcok av diskmaskinen. Då plockar jag eller Christian i diskmaskinen, den andra håller Elton så att han inte äter på luckan och därmed eventuella diskmedelsrester och Isabell slickar rent allt i diskmaskinen (Hon verkar överleva alla diskmedelsrester i världen. Men så har hon ju en ganska skitig historia med vad hon stoppat i sig också.) 
 
Tur vi köpte ett hus på 150 kvadratmeter. Kanske ska hyra ut 149 av dessa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0