Ny vecka!

Om förra veckan var vidrig så började denna vecka briljant. Elton sov till sju och utvilade föräldrar kunde låta bekymmersrynkan vila hela förmiddagen. 

Vi var då kvar i Stockholm efter att ha ätit julbord på Verandan på Grand igår. Det smakade så himla bra. Alltså verkligen smakade. Där emot kändes det lite hafsigt upplagt och det var ofta slut på faten och så, så över lag leder Omberg julbord fortfarande. 


Iaf så gjorde ju detta att vi kunde börja med en härlig hotellfrukost, Elton åt korv och pannkakor likt en manisk och sen drog vi hemåt. 

Igår skulle vi också ha en shoppingdag i Stockholm, vi är lite i behov av kläder både jag och Christian. Eftersom Elton tydligt (TYDLIGT) visade i lördags att han hatar affärer så lät vi den strålande mostern vara barnvakt medan vi gjorde stan. In på NK och köpte paket till nyfödda Minna som vi ska träffa idag <3 och sen när det kom till oss själva så fick vi liksom ingen feeling. 
Vi gav upp och gick hem, stack in på Monki i Gallerian och där ni - där kom feelingen. Fyra tröjor, en mössa, en bh, ett par strumpbyxor och ett par örhänge -1200:- totalt!  är glad att feelingen kom då och inte på NK. 

Så köpte jag en plånbok på Åhléns city, en sån där stor som man kan ha mobilen i. Älskar den redan. 

Det här blir en kortvecka då vi flyger till Åre på fredag morgon. Helt sjukt att det redan är dags, känns nästan inte som jag hunnit längta tillräckligt. Hoppas den här veckan sniglar sig lite. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0