Utvilad var det ja.

Tur en sov så mycket förra helgen eftersom Elton tydligen slutat sova. "Längtar tills han slutar vakna fem" har vi alltid sagt i vår familj............men gudjävel: Vi menade inte att han skulle börja vakna fyra och knappt sova på vägen dit. 
 
Alltså igår vaknade han fyra, sov mellan 10-11 och somnade sen klockan sju. Inte ens vi, som är två som delar på eländet (Elton) orkar vara vakna så mycket. 
 
Inatt sov han om möjligt ännu sämre, men idag kunde jag dock sova mellan 05-07. Det hade jag inte tid med igår. 
 
Det är väl förstårs en sån där härlig fas som vi behöver vänta ut. Det förstår man ju. Kan. Inte. Längta. Nog. Mycket. Till den är över. Han har iaf helt plötsligt börjat intressera sig för att äta själv med sked. Alltid nåt. Fast vi stressade föräldrar matar samtidigt för det är ju ingen raketätare det där inte. 
Alltså gud vad kladd inte stör mig. Nästa  oroväckande lite. Iaf om ni frågar Christian. Han tittade länge och dömmande på mig efter att jag råkat kasta en skinka på tapeten, något som inte rörde mig i ryggen. (Varför man slänger skinkor på tapeten? För jag skulle kasta den i Isabells matskål, men prickade först väggen) 
Kladd stör mig verkligen inte. Det måste vara något fel på mig. 
 
Igår var vi på visionsdag på kongsbacken i Tranås. Såg ut som följer: 
 
 
Så var det med det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0