Ny vecka!

Vilken härrrlig helvetesnatt vi haft! Tror Elton var uppe första gången vid 22, hostade så han spydde rätt ut och sen var det Näsfrida-brottning. Christian är den som suger i sig det där i den här familjen, jag tycker det är så himla äckligt. Jag vet ju att chansen att få i sig snor är 0,0 men ändå vidrigt. 
 
Idag är han frisk dock. Knappt snorig ens. Han verkar vara sjuk på nätterna och sen frisk resten, sån är tydligen han. 
 
Iaf har vi varit och handlat idag. Lön och föräldrapeng och sånt måste ju firas med en stor handling på WIllys, så är det bara. 
Två saker gjorde att jag var extra pepp på handling. 
 
1. Vi har fått syrrans slowcooker (Alltså är den ens använd? Ser sprojlans ut!) och tänker att vi äter väl grytor och så livet ut bara. (Man slänger i precis allt som ska vara i maträtten, på med locket och sen 7-8 timmars tillägning på låg temperatur så är det klart. Typ noll disk, noll tid (för en själv), noll stekos och så jävla smidigt att göra när man har barn. man bara skivar lite här, lägger i där och sen lagar det sig självt. 
Här tillexempel så har jag slängt ihop kvällens nöttköttsgryta med ris som jag klicka igång klockan 11. Färdigt klockan sju ikväll och nu kan jag börja med lunchen. AH! Man skulle kunna tro att jag är sponsrad. 
 
2. Elton blev, i lördags, 8 månader och detta innebär ett helt nytt utbud i barnmatsdjungeln, gröt, välling och därför frossade jag även vid barnmatshyllan och köpte nya spännande rätter för honom att sätta i sig. Han är inte riktigt lika pepp som jag eftersom det är mer bitar att "tugga" nu och det tog väl sisådär ungefär en evighet att få i honom lunchen idag. Han klöktes, spottade ut, vägrade svälja tills munnen var till bredden fylld och det började läcka ut ur mungioporna. Men skam den som ger sig, hungern är den bästa kryddan etc.etc. vips så var burken slut (efter att varje sked passerat hans läppar ungefär 4 ggr in och ut) Det gick också åt gaaanska hög volym på gummy bear för att han skulle glömma bort, plus några skedar efterrätt när munnen var till bredden fylld av slottsgryta, så att han skulle svälja. 
 
Också så när man har barn att man får hem en himla massa rabattkuponger (eller alltså, inte så himla många kanske. Men fler än om man inte har barn) så jag kände mig som dom där i extreme couponing när jag laddade fram mina fyra rabattkuponger. Inte riktigt samma utdelning som i programmet dock. 
 
Sen ska jag väl testa att göra barnmat i slowcookern. Måste ju va döbra alltså! Man bara saltar inte och sen lite extra mattfett/olja när man mixar. Dock gör man så himla stora portioner i cookern, så vi får väl kicka igång vår extrafrys och fylla den med barnmat. 
 
Allt från mig nu. Jag ska äta upp lunchen och sen lägga mig på kammarn o njuta av att barnet sover. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0