Lite renovering igen!

Det har ju varit lite tyst här om hur det går med vårt hus. Senaste stora ingreppet var väl garageuppfarten och det är ju aaaaalldeles för längesen. Vi har i dagsläget vårt sovrum och Eltons rum på nedervåningen, men nu är det dags att påbörja projekt övervåning! 
 
Det här får ta tid, det är ingen brådska alls. Vi ska iaf börja med Eltons rum där uppe och just idag ser det ut precis såhär: (så jävla intetsägande rum)
Fönstren ska bytas. Vita karmar istället för bruna (Får väl målas ifall det inte behövs bytas fönster just på sekunden) Längst väggen under snedtaket ska det byggas en förvaringslösning. Detta håller jag på att fila på hur det ska lösas, hade så gärna använt Ikeas system PAX (Där man inreder garderober själv) men de finns bara i full garderobshöjd, vi behöver bara ca. en meter högt. Pinterest (min bästa sida just nu) har en bild som visar ganska bra, den här: 
(Fast skjutdörrar för och annan inredning i garderoberna. Lite backar/trådkorgar etc.etc.) 
 
Vi ska ju tapetsera om (no shit Sherlock, vad är det där ens? kråkfötter?) Det är så att den inbyggda garderoben går även på andra sidan väggen, alltså i det andra rummet, så vi ska ta bort båda helt och ha som en alkov, där det blir "myshörna" eller läshörna eller vad man vill. En liten "koja" helt enkelt där man kan sitta och hänga. 
Pinterest gives you: 
 
(Fast alltså inte säng, inte gardin, men förvaring under och en hörna man kan krypa upp i. 
 
Har i princip bestämt tapeter och kan egentligen börja ta bort de gamla så snart Elton sover (och jag inte bloggar istället för att fixa) Nu är det snart föräldraträff och jag har inte ens duschat än. Typiskt. Morsning! 
 
(Justja, heltäckningsmatta också!)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0