En dag i Stockholm.

Igår åkte jag, mamma och Elton till Stockholm. Vi hade en mönstermorgon där Elton sov medan jag fixade mig och åt frukost, för att sedan vakna när jag hade planerat för att ammas och sen sova hela vägen upp till Stockholm. 
 
I Stockholm åkte vi hem till Åkerhielms och fick så himla god torsk med bulgur, måste göras hemma nångång. Mamma och Carro fick äran att titta på boarnet medan jag hade egentid på andra sidan bordet. ;)
Alltså mammor och systrar (som har barn) är så jäkla guld värda. Sånt himla stöd för det första, och sen det här att dom känner sig ganska bekväma med att hjälpa till med Elton (Eller kanske att jag känner mig ganska bekväm med att de hjälper till) Helt plötsligt var han inte i mammas famn och då hade hon lagt honom att sova på soffan. LIte lätt bara. Det hade jag aldrig lyckats med. ;) 
 
Jag fick också promenera med Isabell och följa med och hämta underdunder-Nils på dagis medan mamma njöt av Eltons sällis. 
Så himla mysigt att hämta Nils på dagis! 20 stora ett-tvåårsögon kollade på oss när vi klev in. Någon liten kille berättade att hans mamma skulle hämta honom idag. Jamen då vet jag. Så jävla goa! 
Så gick vi hem och presenterade kusinerna för varandra. 
Nils sa "bebis" och tog ett bett av en hel lök, samt krävde att alla skulle läsa Totte högt samt dansa på hans rum. 
Så där satt vi. Jag ammade och mormor Monica läste Totte högt medan Nils då och då ändrade planer för att till exempel äta lite, sluta äta, dansa lite eller annan aktivitet. 
 
Sen åkte vi hem och Elton vaknade såklart när jag lämnat av mamma i Mantorp och endast hade tjugo minuter kvar hem. Då skulle Elton äta, jag tänkte att jag bara skulle putta i honom lite och sen köra vidare, så jag satt med motorn igång och ammade i baksätet. Jag glömde att det ju är Elton som bestämmer så där satt vi på tomgång i nästan en timma längst en landsväg i mörkret innan det gick att få i honom i babyskyddet igen. 
 
Sen kom vi äntligen hem och så var den braiga dagen slut. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0