Håkan, om du får tio kronor...?

Jamen vi tar en lista till va. Ah. 
 
När vaknade du i morse? Jag gick upp vid halv sju typ. Så himla överybertrött, som att nån hade kört över mig med två lastbilar. Ändå somnade jag tydligen medan Christian tittde på mig igår, strax efter tio. Bara slocknade vips i ett andetag. 
 
Vad var det första du tänkte när du vaknade? Alltså jag vet inte riktigt, men kollar ju ganska direkt på mobilen och hade då ett sms från mamma som hade "tillbringat natten på toaletten" och undrade om jag kunde komma med blåbärssoppa och hämta Isabell. "Det är inte vinterkräksjukan" skrev hon också. Då kunde jag ju berättat att det förmodligen är den tarmbakterie som Nils varit hemma från dagis för i en evighet. Vilket mammi trotsade och åkte dit och var barnvakt. Surprise, smittad!
Sen kom jag dit och något litet svagt öppnade med ruffsigt hår och jordens blödande sår i pannan (kräkts - svimmat - spräckt toadörr med pannan) som hon försökt plåstra om. Såg helt ärligt ut som något ur en skräckfilm så jag blev rädd och kilade där ifrån så himla snabbt. 
Det enda jag kan tänka är MEN STACKARS NILS som haft det här och är så liten och pluttig och inte fattar något och inte kan säga "nu är jag visst lite sugen på blåbärssoppa tror jag". Nåja, jag tog min hund och kilade till kontoret. Höll andan prick hela tiden. (Inte under hundpromenaden alltså, utan under mammavistelsen. Promenaden tog 20 min, hade varit något slags rekord)
 
Såhär har vi det nu. Jag, Isabell och Nils-fotot:
 
 
Har du ringt någon i morse, vem och vad sa ni? Jag har ringt ett endaste samtal idag. Till en kvinna som vill bli familjehem åt oss och vi sa ungefär "Hej, kan du tänka dig ungdomar också, eller endast vuxna" "Endast vuxna" "okej, hej" Eller ja, det var faktiskt mycket trevligare än så, hon lät så himla rar. Men i snabba drag. 
 
Vilket humör är du på? Ganska bra humör. Litelite kaffevärk i huvudet och halsbränna av just kaffet, men annars bra. Vill till en seconhandaffär här i Mjölby och köpa byrå till vårt kommande boarn idag, det är jag pepp på. Det är ju visst vecka 37 idag, sjukt vad fort det går. 
 
Har du ont någonstans? Lite i huvudet då som sagt och sen när jag rör mig i högerdelen av bäckenet, men allt jag kan tänka på är att jag är så himla glad att jag bara har foglossning på en sida, hur sjutton gör man om man har på båda? Sitter ner till förlossning? 
 
Om du fick välja vad som helst just nu att äta, vad är du då sugen på? Nåt kallt tror jag. Typ honungsmelon, gärna med parmaskinka, fyfan va gott. 
 
Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Den omtalade blåbärssoppan till mamman. 
 
Vilken var den första hemsida du gick in på, på internet? Å, vad jag minns när vi fick internet hemma. Av nån anledning var vi alltid tidiga med kabeltv och internet och sånt där, det är konstigt för allt annat var vi inte speciellt inne med. Iaf så vet jag att pappa grejjade med datorn så länge och sen sa han "så. Nu har vi internet" och jag tittade på datorn, som jag typ aldrig använt och frågade "vad är det" och fick svaret att det var som ett stort bibliotek på datorn. Jag vet att jag gick in på Passagen och sen visste jag liksom inte vad man gjorde där. Skrev väl förmodligen i "häst" i sökfältet, efter att ha letat ihjäl mig efter varje tangent på tangentbordet. GUD vad man satt och letade bokstäver i början. Följde med fingret från qwert och så vidare och liksom sa högt för sig själv "g, g, g, g, g....där" och tryckte. 
 
Eller menar frågaren idag? isf min mail.
 
Vad ska du göra ikväll? Jag vet inte, de senaste dagarna har jag läst högt ur Corren medan Chrsitian river tapet. Mycket underhållande, men man får inte läsa dödsannonserna, så himla tråkig kille, det är ju där alla klyschiga dikter finns. 
 
Vilken är den första låten du sätter på idag? Har helt ärligt inte hört en ton musik än idag. 
 
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan vid den här tidpunkten? Hade möte med vår revisor.
 
Vad har du på dig idag? Den här tröjan och de här byxorna. Ser nån?
 
Och helgen då, hur blir det med den? Ja, det var ett jävla gnällande från mig men våra satans tapeter kommer inte förrän nästa vecka (skulle kommit 25e, sugigt. Orkar inte att bebisen ska komma innan) Så hade det inte varit för att jag kan föda när som helst (Alltså jag kommer ju inte göra det, men risken (chansen?) finns) och för att jag gärna har med mig LCK, eller iaf inte är nånstans allt för långt från honom så hade jag åkt till Stockholm medan han går bananas i hallen. Men istället ska jag nog ge mig på att hjälpa till lite med hallen, det vore kanske en vänlig gest. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0