Ett stycke långhelg.

Det har ju varit lite som en minisemester här kan man väl säga? Sol, skattepengar och långledigt måste ju satt fart på hela Sverige. 
 
Själv jobbade jag dock fredagen, men förutom det så hann vi med att göra följande asroliga saker:
 
 
Onsdag:
 
VIn och hund och picknickkorg i parken, sen vidare till Skge för öltält med fina stenisarna. Göddig dag!  
                                         
Torsdag:
 
Lunch högst uppe på Omberg och sen hem för grillafton hos Christians pappa.
 
Fredag:
 
Började alltså med jobb och hunden vaktar centrum, sen grill hos Christians mamma med ungefär hela den sidan släkten, öl på Källaren senare med "ungdomarna." ;)                                          
 
 
Lördag:
 
Och så kom den lördagen som jag längtat efter sedan 26 oktober. Vi åkte till göteborg och bodde hos underbara Cecilia som räddade hela vår helg. Jag och Christian tog oss till Slottskogen och parkerade oss inne på ölserveringen och såg hur allt folk började strömma in. Vid halv nio kom Håkan Hellström ut på scenen och jävlar, det kunde inte haft bättre förutsättningar. Nånstans håller jag dock med Markus Larsson om att man inte längre blir riktigt lika upprymd av explosionerna som sker när Ramlar och andra klassiker kommer. Förmodligen för att man inte längre avnjuter dom längst fram i stöket, och man har ju en jävla tur som sett honom så många gånger att det inte riktigt imponerar precis lika mycket längre, man har varit för många gånger i den Hellströmska verkligheten. Men helt strålande konsert ändå!                                            
 
 
Söndag:
 
Vi var inte alls så slitna som vi hade räknat med så vi satte av mot Liseberg och var där när det öppnade. Åkband på och en sjuhelvetes bra dag där! Sen åkte vi hem och sov jävligt gott.                                           
 
Mycket bra försmak på semestern. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0