Alltså Bråvalla <3

Så himla fina dagar på Bråvalla! Det var en välorganiserad festival (dock utan vattenposter, i princip, det sög lite) 
som i början var helt utan regler då det stod små skolboarn och kollade band och släppte in på festivalen. Eller de kollade knappt band, än mindre visiterade dom. 
Gud vad härligt, tänkte vi, här har vi släppt på reglerna. Men det var nog snarare okunskap.
 
Det var så gött, för det var aldrig speciellt jobbigt eller långt att gå nånstans. Annars faller det alltid på att man inte orkar gå bort till festivalområdet om man sitter på campingen, men allt sånt var väldigt nära. 
 
Nåväl, i vilket fall kunde man köpa öl precis var man ville på hela festivalområdet, ett stort plus! Hatar att sitta i ett öltält och häva öl mellan två spelningar. Här fick man vara var man ville med ölen. 
 
I vilket fall är man väldigt lycklig efter en sån här fin festival, men gött folk, bra musik och så himla mycket lycka helt enkelt. Jag har såklart fotat, ni ska få se! (Jag som skulle ha med digitalkameran, glömde helt!!) 
 
 
Alltså dom här jäkla personerna vill jag alltid ha sittandes i ett partytält utanför en pågående festival. Tänk vad fint det vore att alltid ha Bråvalla en liten bit bort, åka dit och hänga och sjunga och spela dragspel fast man inte kan. 
 
Underbara dagar helt enkelt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0