Tisdagen den elfte januari.

Jag har en liten jobb-paus nu, har skrivit så många namn, personnummer och bläddrat i så många olika pärmar och löneunderlag att jag är alldeles snurrig. Men jag är klar. Puh!

Snart ska jag resa mig upp, ska bara hämta andan lite, sen ska jag hem och äta maten. Jag kom på för ett tag sen att jag ska sluta äta kött. För jag skulle helst av allt vara en person som inte åt kött, av ganska självklara anledningar, som miljö o skitbeteende och sånt där. Men mitt stora problem är att jag glömmer bort det. Jag glömmer bort att jag ska sluta äta kött, o så sitter jag vips med en korv i munnen. "Typiskt" tänker jag och sen att jag ska börja direkt vid nästa mål mat. O sen samma visa igen.

Annars trivs jag mest i min fina lägenhet, ska köpa gardinstänger nu och sen är jag så gott som klar. Hade helst haft ett annat soffbord och några fler mattor. Men det är iaf helt fungerande nu och jag har slängt skräp från ikeakartonger och gått ner med skit i förrådet. Det börjar bli ett hem!
Växter vill jag ha också, för nu när jag sitter och äter frukost så ser hela Vasaskolans skolgård mig där jag trött mummsar kaffe. Inte helt okej. Dom är så himla nära att jag hör varenda ord som sägs också. Är dom dumma blir det stryk! Det lovar jag.

Nähä, mat var det. Och eftersom jag redan tinat bacon så blir jag inte vegetarian idag heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0