Minnestad

Det är mysigt här. Och det är sig väldigt likt. Man måste fortfarande trycka sig närmast fönstret på övervåningen för att lyckas få en plupp täckning på mobilen.

Pappa tjatar fortfarande om att jag ska med på morgonpromenader, kolla på fåglar o kikare, för att sen göra "morgonpasset" i sovrummet. Han gör morgonpasset just nu. Det är sit-ups o armhävningar. Det gäller att hålla sig i trim.
Fast jag står över. Jag har tagit det stora steget att ta tag i Lill-Stugan. Här ska fan städas. Just nu tvättas det gardiner, snart ska jag in till någon stad o köpa flyttkartonger, sen ska det rensas. Det kommer till o med en container idag, så att det kan rensas på riktigt. 
Mamma ringde med orolig röst "TÄNK er för nu. innan ni börjar slänga delar till tält och sånt som man behöver." Jajajajaja, svarar jag. Låt mig städa!! 

Men för att lugna er berörda läsare (läs Carro) så ringer jag såklart och kollar innan jag slänger något som inte är mitt att slänga. 

Det är måndag, mina vänner. O jag är glad idag. Jätte. O kär! det slog mig så fort jag kom 20 mil ifrån Jens och vi pratade i telefonen igår innan vi somnade. (Som ett riktigt distans-förhållande liksom, :) O då slog det mig, att fan. Vad kär jag är. 

Kommentarer
Postat av: Linn

Nu kommenterar jag fel inlægg, men Pontus ska oså dit :)

2009-05-11 @ 10:12:16
Postat av: Jen

Gött för dig att vara i Minnestad! Men har du sagt upp dig alltså?

2009-05-11 @ 12:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0