Stockholms finest



Här har Ni de två finaste tjejerna Stockholm har att erbjuda. Johanna och Eileen. Jag blir lite rörd över det här kortet. Att de har bestämt sig för att ta ett kort på sig själva med självutlösaren, där Eileen lite stadigt håller handen om Johanna. Ett så jävla uppstyrt kort som jag hittade på Johannas dator. (Jag var inte hemma den helgen, så jag har inte tagit det). Att dom har bestämt "vi tar ett kort på oss", ställt upp kameran, skyndat till rätt position. Lagt armen om varandra och voila!

Jag vill liksom bara Vifta och göra miner framför kortet tills dom inte kan hålla sig för skratt längre, där dom står så fint och uppställt. Jag skulle kunna kolla mig blind på kortet, och jag älskar dom mer och mer för varje sekunds stirrande. Ett fantastiskt kort på en fantastisk duo.

Just för sekunden ligger Drömmen 4 meter ifrån mig och snarkar lite lätt. Jag vaknade halv åtta med årets lyckorus och kan därmed konstatera att de tre senaste dagarnas huvudvärk var migrän, att själva anfallet kom igår morse, fast jag lyckades sova bort det mesta. Lite farligt det där, jag ska ju dricka alkohol ikväll, kan hända att jag får ta hela smällen då. Men förhoppningsvis hann det gå över.

Helgen ja. Jag o Jens styr mot Linköping ikväll, Carro fyller år (inte en dag över 22) (Här ska tilläggas att Carro faktiskt ibland försöker ljuga om sin ålder när jag är med. Frågar någon så brukar hon säga "23" och sen ska jag då, som lillasyster som faktiskt på riktigt är 23 också behöva ljuga ner min ålder för att det ska stämma.. Skulle Carro vara 23 skulle ju jag vara... 17. Det håller inte riktigt alltid.) Nåväl, Carro ska firas och hade det inte varit för att hon läser min blogg såå hade jag lätt avslöjat vad jag har i present till henne. Men ni får veta sen.
Ikväll blir det Platens, imorgon Lkpgs simhall och sen antagligen utgång på kvällen igen. Ska bli kul att vissa Boxholm för Jens.. O visa Jens för Boxholm.

Jag sträcker lite extra på mig bredvid dig.

Kommentarer
Postat av: frida

glöm inte våran träff=)

2008-11-21 @ 12:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0